Akcesoria do instalacji tv/sat
Kliknij tutaj, aby otrzymać 5% rabatu na co tylko zechcesz.
Serwis laptopów Wrocław
Kliknij tutaj, jeśli szukasz profesjonalnego serwisu.

[Problem] zniklo iptv brak wizij glos jest

Nie radzisz sobie z obsługą jakiegoś dekodera ADB czy może nBoxa z Enigma2? Nie wiesz co zainstalować, aby sprzęt był w pełni funkcjonalny? Z nami sobie poradzisz.

zniklo iptv brak wizij glos jest

Postprzez magellan281175 » 4 lis 2017, o 02:00

witam mam taki problem sciagalem sobie film z iptv kiedy chcialem go obejrzec tuner mi sie zresetowal i niemam iptv pisze mi ze niektore serwisy iptv sa nie dostepne zniknela mi wizja ale glos mi pozostal nie moge tunera zrestartowac bo sie zawiesza na zielonej stronce i tylko wylaczenie z pradu pomaga zalanczam zdiecia jak to wyglada czy mogl by mi ktos wytlumaczyc krok po kroku co mam zrobic byl bym bardzo wdzieczny dziekuje http://imageshack.com/a/img922/1862/Nmdwy6.jpg ,
http://imageshack.com/a/img922/6206/MLngbY.jpg ,
http://imageshack.com/a/img924/5594/ktDGzE.jpg
Avatar użytkownika
magellan281175
Świeżyna
Świeżyna
 
Posty: 2
Dołączył(a): 4 lis 2017, o 00:34
Podziękował: 0 razy
Podziękowań: 0 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: TV Kablowa

zniklo iptv brak wizij glos jest

Postprzez kaspian » 4 lis 2017, o 15:47

Wgrać soft od zera.Jak poszukaj.Zapchałes flash w dekoderze i taki efekt.
Moja mała stajnia dekoderów

1.VU Solo 4k 2x Dvbs2+1tb dysk softy różne
2.Vu Zero +dysk 64gb (flash) soft openpli 5.0
3.Miraclebox ULTRA 2x Dvbs2+1tb dysk softy różne
4.Nbox BSKA/BSLA soft openpli 8.6 oraz hyperion 4.5

PAY TV:

NC+Universe +history hd+Adwentre TV+HBO+CANAL+ 6x 64,90

CP: full prepaid 166,90
Avatar użytkownika
kaspian
Chętnie pomogę na forum
Chętnie pomogę na forum
 
Posty: 572
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 20:42
Podziękował: 2 razy
Podziękowań: 58 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: NC+ + Cyfrowy Polsat + TNK HD + DVB-T

zniklo iptv brak wizij glos jest

Postprzez magellan281175 » 4 lis 2017, o 20:27

czesc napisales mi ze musze wgrac nowy soft powiedz mi tylko tak ja musze znalesc soft openpli 8.6 pod nand zgrac na sformatowanego pendrive te 3 pliki podlaczyc pod tuner i wgrac tak ja to rozumiem jak czytalem na forach nigdy tego nie robilem wiec niechce czegos posuc

-- Nowy post 5 lis 2017, o 12:44 --

wszystko juz dziala usunolem mgcamd135 wgralem od nowa itpv zresetowalem i dziala
Avatar użytkownika
magellan281175
Świeżyna
Świeżyna
 
Posty: 2
Dołączył(a): 4 lis 2017, o 00:34
Podziękował: 0 razy
Podziękowań: 0 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: TV Kablowa


Opcje


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


stat4u