Akcesoria do instalacji tv/sat
Kliknij tutaj, aby otrzymać 5% rabatu na co tylko zechcesz.
Serwis laptopów Wrocław
Kliknij tutaj, jeśli szukasz profesjonalnego serwisu.

[Problem] Nbox Enigma2 brak niektórych kanalów POLSAT HD,TVP2 HD...

Nbox Enigma2 brak niektórych kanalów POLSAT HD,TVP2 HD...

Postprzez Pan eFka » 29 cze 2017, o 07:05

Raczej tak. Kanały parowane wtedy nie bedą działać.
Ktoś Ci pomógł? Kliknij guziczek Obrazek .

Obrazek
Antena: Televes 85cm
LNB: MTI Unicable + 1 LNB Legacy
Dekoder: Vu+ SOLO2 + Logitech Harmony 300
TV: LG 42LV470S
Audio: Onkyo TX - 8150 + Pylon Pearl 25 White HG

Obrazek
Avatar użytkownika
Pan eFka
Administracja
Administracja
 
Posty: 1861
Dołączył(a): 14 cze 2012, o 12:50
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 26 razy
Podziękowań: 170 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: eNka + DVB-T

Nbox Enigma2 brak niektórych kanalów POLSAT HD,TVP2 HD...

Postprzez jerz17 » 1 lip 2017, o 11:47

Nie rozumiem tylko czemu wczesniej wszystko działało. Była jakaś zmiana po stronie TNK ?
Avatar użytkownika
jerz17
Świeżyna
Świeżyna
 
Posty: 3
Dołączył(a): 28 cze 2017, o 22:36
Podziękował: 0 razy
Podziękowań: 0 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: TNK HD

Nbox Enigma2 brak niektórych kanalów POLSAT HD,TVP2 HD...

Postprzez kaspian » 1 lip 2017, o 19:51

Sprawdz antene /montera wezwij bo wszystko powinno działać. nie bylo zadnych zmian a kanały polsat są nieparowane tvp tez
Moja mała stajnia dekoderów

1.VU Solo 4k 2x Dvbs2+1tb dysk softy różne
2.Vu Zero +dysk 64gb (flash) soft openpli 5.0
3.Miraclebox ULTRA 2x Dvbs2+1tb dysk softy różne
4.Nbox BSKA/BSLA soft openpli 8.6 oraz hyperion 4.5

PAY TV:

NC+Universe +history hd+Adwentre TV+HBO+CANAL+ 6x 64,90

CP: full prepaid 166,90
Avatar użytkownika
kaspian
Chętnie pomogę na forum
Chętnie pomogę na forum
 
Posty: 572
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 20:42
Podziękował: 2 razy
Podziękowań: 58 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: NC+ + Cyfrowy Polsat + TNK HD + DVB-T

Nbox Enigma2 brak niektórych kanalów POLSAT HD,TVP2 HD...

Postprzez jerz17 » 2 lip 2017, o 17:18

Hmm, to będę musiał sprawdzić. Może wiatr ją przestawił. Jakość mam na 60-70%
TVP, TVN, i Polsat swiecą. Nie mam Turbo, Style i reszty z SMART HD+
Avatar użytkownika
jerz17
Świeżyna
Świeżyna
 
Posty: 3
Dołączył(a): 28 cze 2017, o 22:36
Podziękował: 0 razy
Podziękowań: 0 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: TNK HD

Nbox Enigma2 brak niektórych kanalów POLSAT HD,TVP2 HD...

Postprzez kaspian » 4 lip 2017, o 08:42

Coś mnie jeszcze naszło.Może nie złapałeś uprawnien wszystkich.Była zmiana klucza niedawno.Sproboj wgrac np logi conax drakarem.Wszystko masz w sieci.
Moja mała stajnia dekoderów

1.VU Solo 4k 2x Dvbs2+1tb dysk softy różne
2.Vu Zero +dysk 64gb (flash) soft openpli 5.0
3.Miraclebox ULTRA 2x Dvbs2+1tb dysk softy różne
4.Nbox BSKA/BSLA soft openpli 8.6 oraz hyperion 4.5

PAY TV:

NC+Universe +history hd+Adwentre TV+HBO+CANAL+ 6x 64,90

CP: full prepaid 166,90
Avatar użytkownika
kaspian
Chętnie pomogę na forum
Chętnie pomogę na forum
 
Posty: 572
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 20:42
Podziękował: 2 razy
Podziękowań: 58 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: NC+ + Cyfrowy Polsat + TNK HD + DVB-T


Opcje

Poprzednia strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


stat4u