Akcesoria do instalacji tv/sat
Kliknij tutaj, aby otrzymać 5% rabatu na co tylko zechcesz.
Serwis laptopów Wrocław
Kliknij tutaj, jeśli szukasz profesjonalnego serwisu.

[Problem] nBox brak połączenia z netem

nBox brak połączenia z netem

Postprzez dzidus1974 » 28 paź 2014, o 09:18

Witam Plik mam ze strony Wilzonex ktoś kiedyś mi go wysłał
Avatar użytkownika
dzidus1974
Świeżyna
Świeżyna
 
Posty: 10
Dołączył(a): 19 wrz 2014, o 12:04
Podziękował: 1 razy
Podziękowań: 0 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: SMART HD+ + DVB-T

Re: Odp: nBox brak połączenia z netem

Postprzez Pan eFka » 28 paź 2014, o 22:19

Plik env generujesz programem pod swojego boxa.

Wysyłane z mojego LG-D605 za pomocą Tapatalk 2
Ktoś Ci pomógł? Kliknij guziczek Obrazek .

Obrazek
Antena: Televes 85cm
LNB: MTI Unicable + 1 LNB Legacy
Dekoder: Vu+ SOLO2 + Logitech Harmony 300
TV: LG 42LV470S
Audio: Onkyo TX - 8150 + Pylon Pearl 25 White HG

Obrazek
Avatar użytkownika
Pan eFka
Administracja
Administracja
 
Posty: 1813
Dołączył(a): 14 cze 2012, o 12:50
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 26 razy
Podziękowań: 165 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: eNka + DVB-T

nBox brak połączenia z netem

Postprzez dzidus1974 » 30 paź 2014, o 20:44

Witam
Wydaje mi się że tak,pod nboxa nand
Avatar użytkownika
dzidus1974
Świeżyna
Świeżyna
 
Posty: 10
Dołączył(a): 19 wrz 2014, o 12:04
Podziękował: 1 razy
Podziękowań: 0 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: SMART HD+ + DVB-T

nBox brak połączenia z netem

Postprzez pumba_mumba » 31 paź 2014, o 19:41

To plik masz z jakiegoś tam forum czy sam go generujesz?
Obrazek
Avatar użytkownika
pumba_mumba
Młody znawca Telewizji Cyfrowej
Młody znawca Telewizji Cyfrowej
 
Posty: 80
Dołączył(a): 11 sie 2013, o 15:35
Lokalizacja: Leszno
Podziękował: 1 razy
Podziękowań: 3 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: C+ + DVB-T

nBox brak połączenia z netem

Postprzez dzidus1974 » 1 lis 2014, o 11:05

Witam po części z innego forum po części sam generuje tak mi się wydaje
Avatar użytkownika
dzidus1974
Świeżyna
Świeżyna
 
Posty: 10
Dołączył(a): 19 wrz 2014, o 12:04
Podziękował: 1 razy
Podziękowań: 0 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: SMART HD+ + DVB-T

nBox brak połączenia z netem

Postprzez Pan eFka » 1 lis 2014, o 11:55

Ktoś Ci pomógł? Kliknij guziczek Obrazek .

Obrazek
Antena: Televes 85cm
LNB: MTI Unicable + 1 LNB Legacy
Dekoder: Vu+ SOLO2 + Logitech Harmony 300
TV: LG 42LV470S
Audio: Onkyo TX - 8150 + Pylon Pearl 25 White HG

Obrazek
Avatar użytkownika
Pan eFka
Administracja
Administracja
 
Posty: 1813
Dołączył(a): 14 cze 2012, o 12:50
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 26 razy
Podziękowań: 165 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: eNka + DVB-T

nBox brak połączenia z netem

Postprzez dzidus1974 » 14 lis 2014, o 13:21

Witam dziękuję za pomoc ale najprawdopodobniej uwaliłem soft i tuner będę musiał wysłać do jakiegoś gościa żeby naprawił to co ja spieprzyłem, Więc temat zamknięty.
Avatar użytkownika
dzidus1974
Świeżyna
Świeżyna
 
Posty: 10
Dołączył(a): 19 wrz 2014, o 12:04
Podziękował: 1 razy
Podziękowań: 0 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: SMART HD+ + DVB-T


Opcje

Poprzednia strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


stat4u