Akcesoria do instalacji tv/sat
Kliknij tutaj, aby otrzymać 5% rabatu na co tylko zechcesz.
Serwis laptopów Wrocław
Kliknij tutaj, jeśli szukasz profesjonalnego serwisu.

jak przenieść kanał

Jeżeli masz problem ze swoim odbiornikiem Vu+ opisz go w tym dziale.

jak przenieść kanał

Postprzez wader111 » 12 kwi 2017, o 18:22

Witam mam taki pytanie jak przenieść dany kanał w inne miejsce na liście kanałów
Avatar użytkownika
wader111
Świeżyna
Świeżyna
 
Posty: 13
Dołączył(a): 4 gru 2016, o 21:06
Podziękował: 0 razy
Podziękowań: 0 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: nc+

jak przenieść kanał

Postprzez Zbyszekd » 5 maja 2017, o 20:39

Włączasz listę kanałów wciskasz menu i z listy klikasz <włącz tryb przenoszenia>
lista kanałów- klikasz wybrany kanał-podświetli się -przenosisz na odpowiednią pozycję- menu <wyłącz tryb przenoszenia>
Avatar użytkownika
Zbyszekd
Świeżyna
Świeżyna
 
Posty: 10
Dołączył(a): 12 kwi 2017, o 18:43
Podziękował: 2 razy
Podziękowań: 0 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: TV Kablowa

jak przenieść kanał

Postprzez kaspian » 5 maja 2017, o 20:41

Dreambox edit--->>
Moja mała stajnia dekoderów

1.VU Solo 4k 2x Dvbs2+1tb dysk softy różne
2.Vu Zero +dysk 64gb (flash) soft openpli 5.0
3.Miraclebox ULTRA 2x Dvbs2+1tb dysk softy różne
4.Nbox BSKA/BSLA soft openpli 8.6 oraz hyperion 4.5

PAY TV:

NC+Universe +history hd+Adwentre TV+HBO+CANAL+ 6x 64,90

CP: full prepaid 166,90
Avatar użytkownika
kaspian
Chętnie pomogę na forum
Chętnie pomogę na forum
 
Posty: 552
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 20:42
Podziękował: 2 razy
Podziękowań: 57 razy
Płeć: Mężczyzna
Korzystam z: NC+ + Cyfrowy Polsat + TNK HD + DVB-T


Opcje


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


stat4u